powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Το «μπαμ» με Χατζηδρόσο

Πριν από μερικές εβδομάδες, η διοίκηση του ΠΟ Μουδανίων ήταν πολύ κοντά στο «μπαμ» με την απόκτηση του Βαγγέλη Κουτσουρέ, μεταγραφή που «στράβωσε» την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου του νομού Χαλκιδικής έκαναν την έκπληξη, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον Κώστα Χατζηδρόσο. Πρόκειται για τον 25άχρονο κεντρικό αμυντικό, που πέρσι έπαιζε στον πρωταθλητή Βισαλτιακό, ενώ έχει περάσει από Άρη και Πανσερραϊκό. Παράλληλα, χθες σημειώθηκαν κάποιες μικρές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του σωματείου. Στην προεδρία ολόκληρου του αθλητικού σωματείου των Μουδανίων παραμένει ο Φώτης Χατζηιορδάνης, ωστόσο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πλέον ο Άκης Κουρμπάς. Ο λόγος για έναν εκ των βασικών μετόχων της εταιρίας Α2Ζ που ειδικεύεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σαφέστατα, ο ΠΟ Μουδανίων δυνάμωσε σε μεγάλο βαθμό μετά από αυτή την προσθήκη.
Πηγή

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών (κάνναβη) κατά το έτος 2008 αφού ήταν στην σχετική λίστα του ΕΣΚΑΝ (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ) και τιμωρήθηκε με επίπληξη.
Καθημερινή , Αθλητική

Για να μη παρεξηγούμαστε, απλά αναφέρουμε την είδηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε κάτι με την ομάδα ή τον παίκτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: