powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Νέος προπονητής στον ΑΟΠ

Ο Αθλητικος Όμιλος Πολυγύρου ανακοινώνει ότι για τη νέα αγωνιστική σαιζόν συμφώνησε και θα συνεργαστεί με τον προπονητή Άγγελο Μπούμπα, ο οποίος θα αναλάβει το Παιδικό και Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ του ΑΟΠ.

Πέρυσι εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα του ΜΑΣ Μαντουλίδη ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, τερματίζοντας 1ος στον Όμιλο του Βορρά.

Μεγάλη επιτυχία του νέου μας προπονητή ότι το 2008 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Πανελλήνιου Παιδικού πρωταθλήματος με την ομάδα ΜΑΣ. Μαντουλίδης.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και εργάζεται ως προπονητής από το 1988. Έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και έχει στο βιογραφικό του πλήθος επιτυχιών.

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ ελπίζει σε μια αρμονική συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας και στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου.

Η πρώτη συνάντηση των παιδιών που απαρτίζουν το Παιδικό Τμήμα του ΑΟΠ, με το νέο προπονητή θα γίνει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, στις 7.00 το απόγευμα.

Η 1η της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου

Μέσα στο μήνα Αύγουστο θα ανακοινωθεί από τον ΑΟΠ η ημερομηνία έναρξης των Ακαδημιών και θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα για εγγραφές και προπονήσεις.

Επίσης τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν από τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου και οι καινούριες Κάρτες Εισιτηρίων διαρκείας, για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2009-2010. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: