powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι τελευταίες κινήσεις του Τσούφη στον Θερμαϊκό

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Τσούφης ανέλαβε τα ηνία του Θερμαϊκού Θέρμης προχωράει με γοργούς ρυθμούς τις μεταγραφές της ομάδας, έχοντας τον παλαίμαχο παίκτη (και του Θερμαϊκού) Νίκο Παπαδόπουλο του Αβελ στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας. «Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας προπόνηση. Αυτός είναι ο στόχος μου. Ηδη μας προτάθηκαν 40 ποδοσφαιριστές, εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», επισήμανε ο νέος πρόεδρος της ομάδας και συμπλήρωσε: «Τα μόνα σίγουρα δεδομένα είναι τρία: ότι η ομάδα θα έχει έδρα τη Θέρμη, ότι εγώ θα καλύψω τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ και ότι το ΤΑΠ θα μετατραπεί σε ΠΑΕ, με στόχο να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ολες οι κακόβουλες κριτικές που κρύβουν από πίσω συμφέροντα διαψεύστηκαν. Επιχειρηματικά κινούμαι στη Θέρμη και εξαιτίας της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο μπήκα στην ομάδα. Βέβαια και χάρη των σχετικών πιέσεων φίλων που κατοικούν στην περιοχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Τσούφης έχει ήδη συνομιλήσει με έμπειρους παίκτες που εμπιστεύεται, όπως με τον παλιό τερματοφύλακα του Αρη και της Νίκης Πολυγύρου (σ.σ.: όπου ήταν πρόεδρος ο Τσούφης), τον 39χρονο Αλέκο Δέλλιο, τον 36χρονο μεσοαμυντικό Τάσο Καζαντζίδη και τον 35χρονο στόπερ Ζαφείρη Γιαννίδη. Οι δύο τελευταίοι έπαιξαν για αρκετά χρόνια και στον Θερμαϊκό Θέρμης. Ο Καζαντζίδης έμεινε ελεύθερος από τον Πυρσό Γρεβενών και ο Γιαννίδης πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Δημήτρη Τσούφη, τη Νίκη Πολυγύρου. Παράλληλα, έγινε κρούση και στον 30χρονο επιθετικό Φάνη Λαμπρογεώργο που αγωνιζόταν στη Ρόδο και στον 34χρονο μέσο Βαγγέλη Κουτσουρέ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Ακόμα υπάρχει αναμονή και για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα μείνουν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πηγή

σσ: Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης και ριζική ανανέωση στον Θερμαικό,κάποιες πηγές αναφέρουν συμφωνία με Χατζηπαναγή- Κούδα- Κωστικό-και Σκαρτάδο!!!!!Κύριοι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αφήστε τα παιδιά να το χαρούν,είναι κρίμα 25 χρονών να είσαι ακόμη ταλέντο στην Ελλάδα.Οταν θελήσω να παίξω μπάλα καλά είναι και τα 5χ5 και οι παλαίμαχοι.Ενα μεγάλο συγνώμη απο τα ονόματα που ανέφερα με τεράστια προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου(με εναν εξ αυτών υπήρξα και συμπαίκτης)αλλά τα ανέφερα χαριτολογόντας και οχι να τα μειώσω.Και το τάβλι άθλημα είναι ,οτι πρέπει σε αυτές τις ηλικίες.Ενας φίλος μου είπε για την ανανέωση στην Νίκη Πολυγύρου και την παρακολουθώ με ενδιαφέρον και μαθαίνω οτι διαθέτει και καλούς παίκτες,έτσι πρέπει να είναι και η γ΄εθνική και οχι 35 και 40 χρονών.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.