powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ποιός πιθανόν θα είναι ο νέος πρόεδρος του Θερμαϊκού Θέρμης;


Νέο αφεντικό στην Θέρμη. Την ομάδα της περιοχής, η οποία θα υποβιβαζόταν στην Δ' Εθνική κατηγορία, ανέλαβε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσούφης. Την συμφωνία επιβεβαίωσε και η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της.
«Μετά την ολοκλήρωση των επαφών της επιτροπής που συστάθηκε για την εξευρεση επενδυτών στην ΠΑΕ Θερμαικός καλώ ολα τα μέλη του συλλόγου σε εκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ωρα 7 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου. Τα μέλη θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις που ελαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα και θα παρθεί η τελική απόφαση από την Γενική Συνέλευση».
Το νέο "αφεντικό" θα πρέπει να καλύψει τα χρέη που υπάρχουν (περί τα 110.000 ευρώ), ενώ θα προχωρήσει σε μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ.

ΣΣ: Αν δε χαλάσει κάτι την Τετάρτη λοιπόν, φαίνεται ότι η καριέρα του Δημήτρη Τσούφη ως ποδοσφαιρικού παράγοντα αποκτά νέο ενδιαφέρον...

Μάλλον η δουλειά είναι κλεισμένη: Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι προπονητής στον Θερμαϊκό αναλαμβάνει ο 37χρονος παλιός ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος ενώ έχουν "κλείσει" και τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές: Ο 34χρονος μέσος Βαγγέλης Κουτσουρές (δεν ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον ΠΟ Μουδανιών), ο 36χρονος μέσος Τάσος Καζαντζίδης (έμεινε ελεύθερος από Παναιτωλικό), και ο 35χρονος στόπερ Ζαφείρης Γιαννίδης (αγωνίστηκε πέρισυ στη Νίκη Πολυγύρου).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxa

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος δεν ήταν αυτός που δεν μπορούσε να βοηθήσει άλλο τον Πολύγυρο γιατί έχασε πολλά λεφτά (και είναι αλήθεια); Στο τέλος άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού μη αντέχοντας τη βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου; Μάλλον στη Θέρμη υπάρχει δέντρο που βγάζει λεφτά και είναι και καθαρό το ποδόσφαιρο.
Ή μήπως χτίζουν εκεί Αρβανιτίδη.
Οι νομαρχιακές εκλογές είναι κοντά!!!