powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Εισητήρια διαρκείας από τον ΑΟΠ


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα κυκλοφορήσουν από τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου κάρτες εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2009-2010.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ενίσχυσης του ταμείου του Ομίλου, ιδιαιτέρα στην αρχή της περιόδου, που με την ταυτόχρονη έναρξη όλων των τμημάτων του Ομίλου, τα έξοδα που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών είναι αδύνατο να καλυφθούν χωρίς τη βοήθεια όλων μας.

Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας, στη συμβολική τιμή των 20 Ευρώ, γίνεστε και εσείς αρωγοί της όλης προσπάθειας που το νέο ΔΣ έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο για να φέρει τον ΑΟΠ σε θέση πρωταγωνιστή όπως του αξίζει.

Με περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες πλέον, με 11 τμήματα σε 5 διαφορετικά αθλήματα, με 5 έμμισθους προπονητές, με συμμετοχή αθλητών μας σε Εθνική Ομάδα και σε διεθνείς Αγώνες, με την πίστη του ΔΣ του Ομίλου ότι πρέπει όλοι να στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί από εκεί θα υιοθετήσουν τα παιδιά μας ως στάση ζώης το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’, θα αποκτήσουν υγιή αθλητική νοοτροπία και θα διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες,

σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς τον Αθλητικο Ομιλο Πολυγύρου με την αγορά της νέας Κάρτας Διαρκείας η οποία θα σας επιτρέπει και την δωρεάν είσοδο στους αγώνες όλων των Τμημάτων του ΑΟΠ.

Θα μπορείτε να βρείτε την κάρτα διαρκείας του ΑΟΠ από τις 20 Αυγούστου και έπειτα στα παρακάτω καταστήματα: café bar SENSO, café bar TIVERIOUS, κατάστημα επιγραφων,εντύπων,εκτυπώσεων ΄΄NIKOS GRAPHICS΄΄, τουριστικό γραφείο ΄΄FLOWER TRAVEL΄΄. φωτοαντιγραφικό κέντρο ΄΄ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ΄΄, στο καφενείο ΄΄ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ΄΄ και στο φροντιστήριο Γερμανικών ΄΄ΛΑΜΝΙΔΟΥ΄΄. Επίσης μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, www.aopoligirou.gr ,με την αποστολή e-mail στο info@aopoligirou.gr , αλλά και από όλους τους εφόρους του Ομίλου.

Παράλληλα με την Πράσινη Κάρτα Διαρκειας (20 Ευρώ) θα κυκλοφορήσει και η Χρυσή Κάρτα Διαρκείας του ΑΟΠ (100 Ευρώ) για όσους έχουν τη οικονομική δυνατότητα και επιθυμούν να προσφέρουν κάτι περισσότερο στον Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: