powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεχίζετε η διάθεση των νέων εισιτηριών διαρκείας του Α.Ο. Πολυγύρου



Συνεχίζετε η διάθεση των νέων εισιτηριών διαρκείας του Αθλητικου Ομιλου Πολυγύρου για την αθλητική περίοδο 2009-2010.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ενίσχυσης του ταμείου του Ομίλου, ιδιαιτέρα στην αρχή της περιόδου, που με την ταυτόχρονη έναρξη όλων των τμημάτων του Ομίλου, τα έξοδα που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών είναι αδύνατο να καλυφθούν χωρίς τη βοήθεια όλων μας.

Ένα από τα μέσα έμπρακτης ενίσχυσης των αθλητικών συλλογων είναι οι τακτικές ετήσιες επιχορηγήσεις. Αυτές συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία και κάλυψη των πάγιων αναγκών των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, έτσι ώστε αυτά να μην εξαναγκάζονται στο κυνήγι ιδιωτών χορηγών, να μην οδηγούνται στην εμπορευματοποίηση και φυσικά να μην μετακυλύεται το κόστος της άθλησης και προστίθεται μαζί με τα υπόλοιπα οικογενειακά βάρη...

Δυστυχώς μέχρι σήμερα η αθλητική ηγεσία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι δεν έχουν λάβει τις επιχορηγήσεις των ετών 2008 και 2009, ενώ στα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ κα) δεν έχουν πληρωθεί τα έξοδα μετακινήσεων και άλλα οδοιπορικά. Το γεγονός αυτό δυσχεραίνει και ακυρώνει κάθε προγραμματισμό των ερασιτεχνικών συλλόγων, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας, στη συμβολική τιμή των 20 Ευρώ, γίνεστε και εσείς αρωγοί της όλης προσπάθειας που το νέο ΔΣ έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο για να φέρει τον ΑΟΠ σε θέση πρωταγωνιστή όπως του αξίζει.

Με περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες πλέον, με 11 τμήματα σε 5 διαφορετικά αθλήματα, με 5 έμμισθους προπονητές, με συμμετοχή αθλητών μας σε Εθνική Ομάδα και σε διεθνείς Αγώνες, με την πίστη του ΔΣ του Ομίλου ότι πρέπει όλοι να στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί από εκεί θα υιοθετήσουν τα παιδιά μας ως στάση ζώης το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’, θα αποκτήσουν υγιή αθλητική νοοτροπία και θα διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες,

σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς τον Αθλητικο Ομιλο Πολυγύρου με την αγορά της νέας Κάρτας Διαρκείας η οποία θα σας επιτρέπει και την δωρεάν είσοδο στους αγώνες όλων των Τμημάτων του ΑΟΠ.

Η χορηγία σας με αυτό τον τρόπο στον ΑΟΠ, θα είναι τελείως ανταποδοτική και πολύτιμη για τις ανάγκες των αθλητών του ομίλου και τη συνέχιση των επιτυχιών.

Σημεια διανομής της κάρτας διαρκείας του ΑΟΠ : café bar SENSO, café bar TIVERIOUS, κατάστημα επιγραφων,εντύπων,εκτυπώσεων ΄΄NIKOS GRAPHICS΄΄, φωτοαντιγραφικό κέντρο ΄΄ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ΄΄, INTERNET CAFÉ BAR “DRAGAO”,το καφενείο ΄΄ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ΄΄ και το φροντιστήριο Γερμανικών ΄΄ΛΑΜΝΙΔΟΥ΄΄. Περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, www.aopoligirou.gr ,με την αποστολή e-mail στο info@aopoligirou.gr , αλλά και από όλους τους εφόρους του Ομίλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στον Αστέρα Αγίου Νικολάου.Vamos...bb