powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Βόμβα Σαπάνη ο Αετός Σκύδρας

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αετός Σκύδρας με την ανακοίνωση της απόκτησης του Ηλία Σαπάνη.

Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ήδη συμμετέχει στις προπονήσεις του Αετού με στόχο να τον βοηθήσει να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού:

«Η φετινή ενίσχυση του Αετού Σκύδρας είναι εντυπωσιακή, χθες υπέγραψε και θα στηρίξει την προσπάθεια της νέας του ομάδας για άνοδο ένας από τους πιο γνωστούς επιθετικούς που έχουν περάσει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας ο Ηλίας Σαπάνης. Ο έμπειρος σέντερ φορ ξεκίνησε ήδη από την πρώτη μέρα την προετοιμασία με την ομάδα.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Αετού ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδος (U-21) ενώ η επαγγελματική τουΗ φετινή ενίσχυση του Αετού Σκύδρας είναι εντυπωσιακή, χθες υπέγραψε και θα στηρίξει την προσπάθεια της νέας του ομάδας για άνοδο ένας από τους πιο γνωστούς επιθετικούς που έχουν περάσει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας ο Ηλίας Σαπάνης. Ο έμπειρος σέντερ φορ ξεκίνησε ήδη από την πρώτη μέρα την προετοιμασία με την ομάδα.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Αετού ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδος (U-21) ενώ η επαγγελματική του καριέρα είναι πράγματι εντυπωσιακή καθώς ξεκίνησε από την Νάουσα (Β΄ και Α΄ εθνική), μεταπήδησε στον Ολυμπιακό όπου έπαιξε για τρία χρόνια και μετά στον Ηρακλή για άλλα τέσσερα χρόνια, ο επόμενος σταθμός του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα ενώ στην συνέχεια για μια πενταετία έπαιξε στην Ιταλία, απ’ όπου επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει σε Κορωπί, Άγιο Δημήτριο και Διαγόρα Ρόδου.

Σημ: Κάτι μου θυμίζει το όλο σκηνικό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

από σπάρτη αφήνω το μήνημα αετέ του χρόνου κατά τη γνωμη τη δική μου θα είσαι σίγουρα στην γ εθνική