powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Τουρνουά φιλίας παμπαίδων

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά φιλίας παμπαίδων, που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. μαζί με την Ε.ΚΑ.Σ.Χ το Δήμο Σιθωνίας και τη Νομαρχία.
4 εθνικές ομάδες έδωσαν το παρόν, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία .
Την Παρασκευή στη τελετή έναρξης το κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας γέμισε για πρώτη φορά και ανάμεσα στο κόσμο υπήρξαν εκπρόσωποι του αθλητισμού, της Νομαρχίας και του Δήμου. Ο Δήμαρχος κατέφθασε από τους πρώτους μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Μεταγγιτσίου.
Από το Μικρόφωνο ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Δημητριάδης Μιχάλης και ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Μάντσιος Αθανάσιος έθιξαν τα προβλήματα που υπάρχουν σε τέτοιες διοργανώσεις καθώς και τις ελλείψεις στο γήπεδο. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει και θα είναι υποστηρικτής σε οτιδήποτε προάγει αθλητισμό στο τόπο μας.
Εμείς με τη σειρά μας δίνουμε συγχαρητήρια στη διοργάνωση και ελπίζουμε το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο με όλο και περισσότερες συμμετοχές ομάδων.
Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στους Σίθωνες τα μέλη του οποίου ήταν παρόντες όλες τις ημέρες του Τουρνουά δίνοντας σημαντική βοήθεια στους διοργανωτές.
Αναρτήθηκε από: Νέοι Νικήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: