powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ακαδημία Τέννις από τον Α.Ο.Πολυγύρου


Ο ΑΟ Πολυγύρου ανακοίνωσε ένα νέο τμημα. Το ΤΕΝΝΙΣ (Αντισφαίριση). Από 13 Ιουλίου άρχιζουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες τόσο για παιδικό τμήμα αλλά και τμήμα ενηλίκων.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα διαμορφώνεται ανάλογα με το πρόγραμμα των αθλητών και πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή. Ημέρες προπόνησης θα είναι οι: Δευτερα – Τρίτη –Τέταρτη – Πέμπτη – Παρασκευη και ωρες 18.00 έως 22.30.

Το κόστος εγγραφής στον Όμιλο και η έκδοση αθλητικού δελτίου ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ. Ποσό εντελώς συμβολικό και ανταποδοτικό με τη χορήγηση άμεσα ιματισμού της ομάδας(σετ προπόνησης).

Η ωριαία απασχόληση του προπονητή ανέρχεται στο ποσό των 5 Ευρώ κατ’ατομο. Το ποσό θα χρησιμοποιείται εκτός από την αμοιβή του προπονητή και για την κάλυψη ελλείψεων ή φθοράς διαφορών ειδών του τμήματος (μπαλάκια, φιλέ, κ.α)

Προπονητής και Έφορος του τμήματος έχει οριστεί από το ΔΣ του Ομίλου ο Νίκος Ντίιρλης (τηλ. πικοινωνιας 6974153513) ο οποίος μπορεί να σας ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα αφορά το τμήμα και τους αθλητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: