powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

2ο τουρνουά Beach Volley του Α.Ο.Πολυγύρου






Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουλίου το 2ο Τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Πολυγύρου στην παραλία Γερακινης, μπροστά στο Τουριστικό Περίπτερο.

Πλούσιο θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρεθήκαν και στις δυο ημέρες του Τουρνουά.Πολλές και ιδιαιτέρα αξιόλογες οι συμμετοχές. Συνολικά διεξηχθησαν 24 παιχνίδια και συμμετειχαν 19 ομάδες.

Ιδιαίτερα τη δεύτερη ημέρα οπού πραγματοποιηθήκαν οι τελικοί, η εξέλιξη και το ενδιαφέρον για το τι θα ακολουθούσε κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων.

Νικητής στη κατηγορία Ανδρών ήταν η ομάδα ‘’Μουδανιά’’, η οποία επικράτησε στο μεγάλο τελικό της ομάδας των ‘’Νοname’’, μιας ομάδας που ξεχώρισε για το ήθος της με 2-1 σετ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Την τρίτη θέση μοιραστήκαν από κοινού οι ομάδες ‘’Αμπιδου’’ και ‘’ Επίκουρος’’.

Νικήτρια ομάδα του Τελικού Γυναικών, η ομάδα ‘’ Νούμερα’’, η οποία επικράτησε στο τελικό με 2-0 σετ της ομάδας ‘’Τρίλιζα’’.

Την απονομή των επάθλων στις Νικήτριες ομάδες έκαναν, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πολυγύρου, Γιώργος Παπαθανασιου στη κατηγορία Ανδρών και ο Πρόεδρος του ΑΟΠ, Γιάννης Σφυρης στη κατηγορία Γυναικών.

Με την λήξη του Τουρνουά ομάδες, φίλαθλοι, διοργανωτές, διασκέδασαν με τη εκπληκτική συναυλία των ‘’Gang’’, στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2ο Τουρνουά Beach Volley.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού και της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πολυγύρου.

Οι ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν οι εξής: Μπιφτέκια, Κιοφτέδες, Ωραίοι, Επίκουρος, Αμπιδου, Μουδανιά, Θεσσαλονικοφερουμενοι, Κ’δουνια, Ρεσπεντζα, Hunters, 70’s, Noname, X, Girls, Τρίλιζα, Νούμερα, Τουλίπα, Μαφιόζοι και Ρεμάλια.

Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Ζαχαρίας Βορδος και ο Δημήτρης Σεραφείμ τους οποίους ο ΑΟΠ και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων ευχαριστεί για την βοήθεια τους στη διεξαγωγή του Τουρνουά.

Επίσης οι διοργανωτές ευχαριστούν τους κάτωθι επαγγελματίες οι οποίοι στήριξαν την διοργάνωση: HOTEL SONIA, ΓΕΡΑΚΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ, INNA FAST FOOD, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΔΗ, S/M ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, GOLD-SILVER MARIFLEURES, ΝΙΚOS GRAPHICS-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ, BLUZA T-SHIRT- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Γ. ΡΕΣΕΤΝΙΚΙΩΤΗ, TA CAFÉ BAR CORSO, TIVERIUS, SENSO, LA MODA DI CASA- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΛΜΑΤΗΣ, ART FOOD, YΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΑΜΝΙΔΟΥ, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΛΥΡΤΖΗΣ , ΓΑΒΡΗΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑCTIVITY, ΤΟΣΤΑΔΙΚΟ Η ΓΩΝΙΑ, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ LA SCALA, ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WWW.GNOMON-DESIGN.GR, AΦΟΙ ΑΜΠΑΡΑ- ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – ΑΦΟΙ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, ΝΕΡΑ ΑΘΩΣ- ΑΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: