powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ανανέωση συνεργασίας του προπονητή στον ΑΟΠ

Ο Αθλητικος Όμιλος Πολυγύρου θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσοπουριδη στα τμήματα Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής που κατέκτησε πέρυσι τόσο το Παιδικό Πρωτάθλημα, όσο και το Πρωτάθλημα Παμπαιδων με τον ΑΟΠ, θα αναλάβει για φέτος τα τμήματα Junior, Προπαιδικο αλλά και το τμήμα Κορασίδων.

Ο Αλέξης Τσοπουρίδης είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Προπονητής από το 1989,με δίπλωμα κατηγορίας Α’ ,έχει συνεργαστεί με ομάδες όλων των κατηγοριών, όπως στο Π.Ο.Μουδανιων, στον Ε.Ν.Σ. Μακρης, στο Θερμαϊκό Φλογητων , στον Αετό Ορμυλιας αλλά και ξανά παλαιότερα στον ΑΟΠ.

Επίσης επί σειρά ετών διατέλεσε Περιφερειακός Προπονητής και Τοπικός Προπονητής της ΕΚΑΣΧ. Έχει σημειώσει τις ακόλουθες επιτυχίες : κατάκτηση 5 Πρωταθλημάτων Παιδων με Μουδανιά, Ορμυλια και Πολύγυρο και 2 Πρωταθλήματα Μινι με Ορμυλια και Πολύγυρο.

Μέσα στο μήνα Αύγουστο θα ανακοινωθεί από τον ΑΟΠ η έναρξη των Ακαδημιών και θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα για εγγραφές και προπονήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορειτε να βρείτε και στο site του ΑΟΠ: www.aopoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: