powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πήρε φόρα η Νίκη Πολυγύρου






Το επιτελείο της Νίκης φαίνεται ότι δουλεύει υπερωρίες για να καλύψει το χαμένο χρόνο. Έτσι ανακοινώσε την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Στέλιο Γεροθανάση, 24 ετών,επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε από τους ερασιτέχνες του Αρη και έγινε επαγγελματίας με την φανέλα των κιτρινόμαυρων. Αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Πολυγύρου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Επανωμή.
2. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, 19 ετών, τερματοφύλακα ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην "Πρόοδο Κομνηνών" (ομάδα Δ΄ εθνικής του 3ου Ομίλου)
3. Μιχαηλίδη Παναγιώτη, 20 ετών, κεντροαμυντικός με πλούσια σωματικά προσόντα. Στην προηγούμενη χρονιά αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
4. Κώστα Μίτζελο, 20 ετών,επιθετικό χαφ, που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καβάλας και δοκιμαζόταν σε ομάδες Γ΄ Εθνικής. Ο Κώστας Μίτζελος είναι ταλέντο με πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Επίσης, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τον Διαμαντή Στόϊκο η παρουσία του οποίου, την τελευταία διετία, έχει συνδεθεί με την πορεία της ομάδας στη Δ΄ Εθνική.

Τέλος κυκλοφόρησαν τα εισητήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Τα εισιτήρια κοστίζουν εκατό (100) € και ισχύουν για όλους τους αγώνες της ΝΙΚΗΣ εντός έδρας (πρωτάθλημα, κύπελλο, φιλικά).
Οι φίλοι της ΝΙΚΗΣ μπορούν να τα προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας.
Πηγή: Νίκη Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: