powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν τα τεστ!

Όχι. Δεν πήγαν να του ευχηθούν. Παρότι χθες ο Ηλίας Σπάθας γιόρταζε, οπαδοί του ΠΑΟΚ γύρω στις 20:30 εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Πολυγύρου όπου διεξάγονταν τα τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας προκειμένου να συναντήσουν τον Πειραιώτη ρέφερι.

Από τον αγώνα πρωταθλήματος Άρη – ΠΑΟΚ οι οπαδοί του δικέφαλου, παρότι η ομάδα τους είχε πολύ κακή απόδοση θεωρούν ότι ρόλο στην ήττα έπαιξαν κάποιες αποφάσεις του Σπάθα.
Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο SοccerPlus περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο βοηθητικό γήπεδο όπου εκείνη την ώρα έκαναν προθέρμανση οι Κάκος, Δαλούκας και Σπάθας.
Όταν αντιλήφθηκαν τον Σπάθα και άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του. Ο διαιτητής προκειμένου να αποκλιμακωθεί η κατάσταση αποχώρησε από τον χώρο.
Ρόλο «πυροσβέστη» έπαιξε ο… πυροσβέστης Τάσος Κάκος.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον υπεύθυνο ανάπτυξης που βρίσκονταν στο κανονικό γήπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν στο χώρο της έντασης και επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν λέγοντας ότι δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης.
Υπήρξε και η πληροφορία που δεν διασταυρώθηκε ότι η έλευση της αστυνομίας ήταν αυτή που έκανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Πηγή

Εμείς το διασταυρώσαμε. Πράγματι οι οπαδοί αποχώρησαν μετά την έλευση αστυνομικής δύναμης στο στάδιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.