powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟΠ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ διοργανώνουν συναυλία,

την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 στις 21.30

με τον

Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, του οποίου η ανδρική ομάδα μπάσκετ, από φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Πολυγύρου που διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου.

Ο Παύλος Παυλίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στις ελληνικές ροκ μπάντες Μωρά στη Φωτιά αρχικά και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά. Μετά το «χωρισμό» του από τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Παυλίδης συγκροτεί μια νέα ομάδα τους B-movies οι οποίοι θα είναι στο εξής οι συνοδοιπόροι του.

Σε όλη του την πορεία ο Παύλος Παυλίδης είναι ένας καλλιτέχνης που πειραματίζεται, ρισκάρει στον ήχο του αλλά πάντα διατηρεί μια υψηλή αισθητική στο έργο του.

Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα «Τhe Gang» από τη Θεσσαλονίκη.

Το σχόλιο για τους Gang του περιοδικού SOUL το Δεκέμβριο του 2009 στο BLOCK 33 (παλιά ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ) «…..Περιπέτεια, rock, ενέργεια, soul, δυναμισμός. Η πιο κεφάτη μπάντα της Θεσσαλονίκης θα παίξει δυνατά, θα τη χορέψετε με πάθος, θα σας ξεσηκώσει."…δίνει μια μικρή ιδέα για το τι γίνεται στις ζωντανές τους εμφανίσεις.


Προπώληση εισιτηρίων από τη Τρίτη 29 Ιουνίου απο το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: