powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μύλος στον Πολύγυρο μετά την ισοπαλία με τον Οδυσσέα Κορδελιού

Τα γεγονότα στον Πολύγυρο έχουν σαν αφορμή την λάθος αλλαγή που έγινε στο 80' λεπτό και ενώ το Κορδελιό προηγούνταν με 0-1. Σύμφωνα με την πλευρά του Οδυσσέα Κορδελιού η Νίκη Πολυγύρου παραβίασε τον κανονισμό με τους μικρούς, αφού βρέθηκε για λίγα λεπτά να αγωνίζεται με τρεις (αντί για τέσσερις όπως ορίζει ο κανονισμός).

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, αν και αρχικά είχε απορρίψει αυτή τη σκέψη.
Οι διοικούντες του Οδυσσέα θα εξετάσουν καλύτερα το θέμα την Παρασκευή (τελευταία μέρα προθεσμίας για ένσταση) σε διοικητικό συμβούλιο και σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς στις δικαστικές αίθουσες. Το Κορδελιό αν δικαιωθεί θα παραμείνει σε τροχιά τίτλου στον 2ο όμιλο.

Εν τω μεταξύ διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Νίκη Πολυγύρου μεταξύ της διοίκησης και των παικτών μετά και την παραίτηση του προπονητή Χρήστου Φυλακτού (για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει).

Συγκεκριμένα οι παίκτες της Νίκης κατηγορούν μέλος της διοίκησης πώς ευθύνεται για την αλλαγή του Ψευτογιώργου με τον Μπλιθικιώτη στο 78’, που ανάγκασε την ομάδα να αγωνιστεί με τρεις μικρούς (αντί για τέσσερις όπως ορίζει ο κανονισμός).

Έτσι μετά την συζήτηση που ειχαν οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να κάνουν αποχή από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου (προπονήσεις και αγώνες) μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους διοικούντες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η συνάντηση των δύο πλευρών θα γίνει το βράδυ της Παρασκευή (16/4), που θα ξεκαθαριστεί αν η Νίκη θα κατέβει στους τελευταίους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος

Πηγές: onsports.gr, periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: