powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή για την Νίκη

Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τρεις ακόμα παίχτες που θα αγωνίζονται στην ομάδα τη νέα σεζόν. Πρόκειται για το Διαμαντή Στόϊκο, τον Κυριάκο Ζούνη και το Φάνη Σαμαρά. Και οι τρεις αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ΝΙΚΗΣ.


Ο 31χρονος Διαμαντής Στόϊκος θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου. Πρόκειται για έναν πολύπειρο μεσοαμυντικό που στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του έχει αγωνιστεί εκτός από τη ΝΙΚΗ, στο Μακεδονικό Νεαπόλεως, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Νέα Καλλικράτεια.

Επίσης, τη συνεργασία του με την ομάδα ανανέωσε ο 24χρονος Κυριάκος Ζούνης. Ο Ζούνης, με εξαίρεση μια τριετία όπου λόγω σπουδών αγωνίστηκε στο Χρυσό Σερρών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ΝΙΚΗΣ.

Ο νεαρός αμυντικός Φάνης Σαμαράς, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη ΝΙΚΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι μόλις 20 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Γαλατάδων στη Δ' Εθνική Κατηγορία. Ο Σαμαράς αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής της ΝΙΚΗΣ τη νέα σεζόν.

πηγή: http://www.nikipoligirou.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: