powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η Καλλικράτεια στον τελικό του κυπέλλου

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Χαλκιδικής με τήν Καλλικράτεια να παίρνει το δεύτερο εισητήριο για τον τελικό, συντρίβωντας τον Τορωναίο Συκιάς με 5-0. Ο τελικός μεταξύ των ομάδων Σύλλατα-Καλλικράτεια θα γίνει σε γήπεδο και σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΧ

Ο Χορός του ΑΟΠ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Νίκη μόνο για τον Πολύγυρο

Μόνο η Νίκη Πολυγύρου κατάφερε να αποδράσει από την Αριδαία με 0-2 με δύο γκολ του Οκουμούση στο 74' και στο 84'. Τα Μουδανιά απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 μέσα στους Γαλατάδες, ενώ η Καλλικράτεια έχασε από τον Σοχό με 2-0.

Αναλυτικά:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0 - 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 0 - 0
Π.Α.Ο.Δ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ - ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0 - 3 α.α.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 2 - 0
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1 - 1
ΡΕΠΟ: ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Αστέρας Ν. Συλλάτων- Νίκη Πολυγύρου 3-1

Στον τελικό του θεσμού του κυπέλλου πέρασε ο Αστέρας Ν. Συλλάτων κάνοντας την έκπληξη και αποκλείωντας την Νίκη Πολυγύρου με 3-1. Στον τελικό θα αναμετρηθεί με μία εκ των Ν. Καλλικράτειας - Συκιάς που θα αναμετρηθούν την προσεχή Τετάρτη.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ημιτελικός Κυπέλλου

Στα πλαίσια των ημιτελικών του Κυπέλλου αύριο17/2/2010 και ώρα 14:30 τα Σύλλατα υποδέχονται τον Πολύγυρο σε νοκ - άουτ αγώνα. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού η ομάδα των Συλλάτων βρίσκεται στην πρώτη θέση της Α' Κατηγορίας και ελπίζει να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, αφήνοντας έξω τους μόνιμους κυπελλούχους τα τελευταία χρόνια της Χαλκιδικής.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Στο Χ το τοπικό ντέρμπυ

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής η Καλλικράτεια με την Νίκη Πολυγύρου με 1-1. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με φάουλ-γκολ του Ζυμάρα στο 15', ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας στο 30'  με τον Τσίγκα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( 1 - 1 )

ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ( 3 - 0 ) α.α.
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ( 0 - 0 )
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ( 0 - 1 )
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ( 0 - 1 )
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ( 1 - 0 )
ΠΑΟΔ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ( 1 - 0 )
ΡΕΠΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ

Στην κορυφή του Μπασκετ παραμένει ο ΑΟΠ

Ο Α.Ο.Π. για ένα ακόμα παιχνίδι συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και κέρδισε την Νικήτη με σκορ 102-52.


Η ομάδα ήταν πολύ καλή επιθετικά και όλοι οι παίχτες της έδειξαν τεράστια διάθεση να παίξουν ωραίο μπάσκετ και να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακολουθεί το Σαββατοκύριακο της Αποκρίας, στο οποίο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 20/2 και ώρα 19.00.

Αντίπαλος η ομάδα του Π.Ο.Μουδανιών. Το ντέρμπι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Απαραίτητη θα είναι σε αυτό το παιχνίδι η βοήθεια απο τους φίλους της ομάδας.Θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες σχετικές ανακοινώσεις και αφίσες για το μεγάλο παιχνίδι.


Πριν τον αγώνα , η Ομάδα είχεπραγματοποίησε τη συνάντησή της στο Τiverious CAFÉ-BAR μετά από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του.Oι παίχτες απόλαυσαν τον καφέ τους μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.Ο αρχηγός της ομάδας Γρ. Στιβαχτάρης εκ μέρους όλων των παιχτών, δώρισε στους ιδιοκτήτες του καταστήματος Γ.Αδαμιώτη και τους Νταή Νίκο και Νταή Γιάννη, μία φανέλα της ομάδας. Η Ομάδα ευχαριστεί ιδιαίτερα το Tiverious Cafe-Bar και τους ιδιοκτήτες του για τη φιλοξενία τους και την στήριξη τους στον Όμιλο.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Χαλκιδικής

Μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Χαλκιδικής στα γραφεία της ΕΠΣΧ τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:


1. ΑΣΤΗΡ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 Ώρα 14:30
2. Π.Ο.Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 Ώρα 14:30

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Την Τετάρτη η κλήρωση του Κυπέλλου Χαλκιδικής

Από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής θα γίνει την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση είναι: Τορωναίος Συκιάς, Αστήρ Ν. Συλλάτων, ΠΟΝ Καλλικράτειας και Νίκη Πολυγύρου.

Χαλκιδικιώτικο ντέρμπυ έχουμε και στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του πρωθλήματος της Δ' Κατηγορίας καθώς η Καλλικράτεια υποδέχεται την Νίκή Πολυγύρου.
Η ομάδα του ΠΟ Μουδανιών θα πάρει τρεις βαθμούς ξεκουραστα, αφού η ομάδα των Διόσκουρων που αντιμετωπίζει, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.