powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Δημάρχου Πολυγύρου με Υφυπουργό αθλητισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, είχε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης στο ταξίδι του στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε το θέμα του βοηθητικού γηπέδου προπονήσεων που θα δημιουργηθεί στην περιοχή που βρίσκεται το εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη, κοντά στον Σκοπευτικό Όμιλο Πολυγύρου. Ο Δήμαρχος έλαβε θετική απάντηση από τον Υφυπουργό.
Αναρτήθηκε από: Τα Ανήλια

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Τουρνουά φιλίας Εθνικών ομάδων Παμπαίδων μπάσκετ

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σιθωνίας στην Νικήτη διοργανώνεται τουρνουά φιλίας μπάσκετ Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων των χωρών ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ – ΙΣΠΑΝΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ.


Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας μας συμμετέχει ο αθλητής του Α.Ο. Πολυγύρου, Αμπαράς Θωμάς.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7/2009 18:00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ, 19:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

21:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/7/2009 19:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ, 21:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/7/2009 19:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 21:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ


Επιτυχιών συνέχεια για τον Αριστοτέλη (2)











Επιτυχιών συνέχεια για τον Αριστοτέλη

¨ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ¨ ήρθε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ στις 21/6/09 από την τελική φάση αγώνων Τραμπολίνο στην Καβάλα.
Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της αθλήτριας μας Μιχαέλα Φυργάδη αφού ¨πέταξε ¨στον αγώνα κατακτώντας την 2η θέση στο ατομικό και την 3η θέση στο 2ο πλο μίνι τραμπ.!!!
Η αθλήτρια μας Παυλίνα Κοσμά σε μια εξαιρετική εμφάνιση μας έδωσε ελπίδες για την επόμενη χρονιά αφού ήταν η μικρότερη αθλήτρια που πέρασε στις 8 όπου και κατέκτησε την 7η θέση στη τελική κατάταξη. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης και του αθλητή μας Βασίλη Παπακώστα όπου αγωνίστηκε στο 2ο πλο μίνι τραμπ και κατέλαβε την 4η θέση στην τελική κατάταξη.
Ευχόμαστε στον προπονητή Χρήστο Ιωαννίδη ,στην Μιχαέλα, στην Παυλίνα , στον Βασίλη και στους γονείς τους μέσα από την καρδιά μας να έχουν υγεία και ευτυχία και οι αγώνες που δίνουν στη ζωή τους να είναι πάντα επιτυχημένοι.!!!!

ΤΟ Δ.Σ

Επιτυχία της Αγγελική Γιαννάκα στην Ενόργανη

Η αθλήτρια του συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής και Τραμπολίνου "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" Αγγελική Γιαννάκα έλαβε μέρος στους πανελλήνιους αγώνες ενόργανης γυμναστικής Γ κατηγορίας που διεξήχθησαν στην Αθήνα στις 21/6/09 και κατέκτησε την 24η θέση εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο μας και την πόλη μας.
Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια Γιάννα Παπαπαναγιώτου, στην Αγγελική αλλά και στους γονείς της για όλες τις προσπάθειες.
ΤΟ Δ.Σ



Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Rafting στον Πολύγυρο

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν σήμερα το μεσημέρι τον Πολύγυρο. Ο άστατος καιρός αναμένεται να διαρκέσει και το Σαββατοκύριακο.
Γι 'αυτό το halkidikisports διοργανώνει αγώνα rafting στην οδό Πολυτεχνείου στον Πολύγυρο το Σάββατο 27/6.
Δηλώστε συμμετοχή αμέσως!!! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!!!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της Νίκης Πολυγύρου

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος λέει ο σοφός λαός. Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της Νίκης Πολυγύρου για την επόμενη Πέμπτη 19:00.
Που είστε ώρε παλικάρια;
Εσείς που εμφανιζόσασταν σε κάθε επιτυχία;
Εσείς που θα ήσασταν πρώτοι στις φωτογραφίες αν "έβγαινε" η ομάδα;
Εδώ σας θέλω στα δύσκολα!
Η λύση δε θα έρθει ουρανοκατέβατη. Πρέπει να βρεθεί μεταξύ αυτών που νοιάζονται την ομάδα. Ξεκουνηθήτε επιτέλους!!!

Σήμερα η Γενική συνέλευση της Νίκης Πολυγύρου

Σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυγύρου θα γίνει η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση της Νίκης Πολυγύρου. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν εξελίξεις. Τα μηνύματα βέβαια δεν είναι αισιόδοξα... Ίδωμεν!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Χαλκιδικιώτες Αθλητές σε Εθνικές Ομάδες

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής συγχαίρει τον αθλητή του σωματείου Α.Ο.Πολυγύρου , Θωμά Αμπαρά για την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων της χώρας μας και την Χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια Αριστέα Κυριακού για την συμμετοχή της στη Εθνική Ομάδα των Νεανίδων. Το συμβούλιο της Ένωσης εύχεται στους αθλητές της η τωρινή καμπή της αθλητικής τους σταδιοδρομίας να σηματοδοτήσει την υπόλοιπη πορεία τους και να εξελιχθούν έτσι , ώστε να τους χαρούμε και στις μεγαλύτερες Εθνικές μας Ομάδες!

Μαθήματα κολύμβησης


Ο Α.Ο. Ενόργανης Γυμναστικής & Τραμπολίνο "Αριστοτέλης Πολυγύρου" για 3η χρονιά διοργανώνει μαθήματα κολύμβησης για παιδιά ανω των 6χρ. στην παραλία Ψακούδια κάθε Τρίτη και Πέμπτη με δύο τμήματα το 1ο 18:45-19:30 και το 2ο 19:30-20:15 για περισσότερες πληροφορίες στον προπονητή Χρήστο Ιωαννίδη στο τηλ.6978032472


Το Δ.Σ. του συλλόγου

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Γενική Συνέλευση Νίκης Πολυγύρου

Πολύγυρος 16-6-2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο αθλητικός Σύλογος "ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ" καλεί όλα τα μέλη του σε γενική συνέλευση, την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολύγύρου με θέματα:

  1. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός

  2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πηγή: nikipoligirou.gr

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Στην Παναχαϊκή ο Στεργίδης


Ένας παίκτης που αγωνίστηκε στο Τορωναίο Αφύτου την περίοδο 2006-07 και στην Νίκη Πολυγύρου την περίοδο 2007-08 έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Μόναχο 1860. Τελικά, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κουγιας βρέθηκε προσωπικά στη Θεσσαλονίκη και έκλεισε τον παίκτη. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας, με αστραπιαία κίνηση, ήρθε χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτε στην Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Θέρμης και πήρε τον ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια της Μόναχο 1860. Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Αλέξης Κούγιας πρόσφερε τα ίδια χρήματα που πρόσφεραν και οι Γερμανοί, και έκλεισε τον Στεργίδη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θέληση του παίκτη να μείνει στην Ελλάδα.
Χωρίς σχόλιο...

Πηγή: http://www.thermaikosfc.blogspot.com/

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Επιδείξεις Ενόργανης Γυμναστικής

Αναμφισβήτητα αξιέπαινη η προσπάθεια των ανθρώπων του αθλητικού ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής-Τραμπολίνο.
Να είμαστε όλοι εκεί!!!
Πηγή: Respentza

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ευχαριστήριο του Α.Ο.Π.


Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ KAI THN ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TOY ''NOVABITARE'', ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Το Δ.Σ. της Νίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα είναι το Δ.Σ. της Νίκης Πολυγύρου. Για να δούμε ποιός θα πάρει στα χέρια του τη καυτή πατάτα...

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Φιλικοί αγώνες παιδικών ομάδων

Το Σάββατο 6/6/09 στις 10:00 και 11:00 θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες στον Ταξιάρχη μεταξύ των παιδικών ομάδων ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ .
Ο πρώτος αγώνας είναι για παιδιά ηλικίας Πρώτης, Δευτέρας και Τρίτης τάξης του Δημοτικού και ο δεύτερος για παιδιά των υπολοίπων τάξεων.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Μεταγραφική βόμβα η Ελπίδα Πολυγύρου;

Αφού δε κινείται φύλλο στη Νίκη, μήπως κάνει την έκπληξη η Ελπίδα Πολυγύρου;
Αναμένουμε εξελίξεις...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Μεταγγραφικό μπαμ ο Αετός Σκύδρας

Halkidikisports είναι η ονομασία του blog άλλα μάλλον πρέπει να αλλάξει σε aetosskudras.
Πρόκειται όμως για μία είδηση, που αφορά άμεσα τις τρεις ομάδες μας που μετέχουν στην Δ' κατηγορία:
O Αετός Σκύδρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου αμυντικού μέσου Βασίλη Σαμαρά. Ο έμπειρος άσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλμωπό (1987) Παναχαϊκή (ως επαγγελματίας 1993), ΠΑΟΚ, Λάρισα, Καβάλα, Αθηναϊκό, Κέρκυρα, ΑΕ Πάφου, Προοδευτική, Βέροια, Θρασύβουλο, Καβάλα ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα Μακεδονικού.
Πηγή: www.periferiako.com

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Στατιστικά Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Στο site της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής υπάρχουν ενδιαφέροντα στατιστικά της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την σεζόν που τελείωσε.
Η διεύθυνση είναι: http://www.epshalkidikis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=215&Itemid=112
Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα κέρδισε η ομάδα της Ν. Καλλικράτειας που θα αγωνιστεί στην Δ' Κατηγορία μαζί με την Νίκη Πολυγύρου και τον Π.Ο.Μουδανιών.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Οι όμιλοι στην Γ' Εθνική του Μπάσκετ

Με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων από την Χαλκιδική απαρτίστηκαν οι όμιλοι της Γ' Εθνική στο Μπάσκετ.
Αναλυτικά:
Βορράς
2ος Όμιλος
ΓΣ Ελευθερούπολης Καβάλας, ΣΑ Στρατωνίου, ΑΣ Θερμαϊκός Φλογητών, ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτειας, Ορφέας Νέου Σκοπού Σερρών, ΑΣ Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίου, ΓΑΣ Χαλκηδόνας, ΜΑΠΟ Κεραυνός, ΑΣ Δόξα Δρυμού, ΣΑΑΚ Ανατόλια, ΑΣ Ιωνικός, ΑΜΣ Γαλαξίας Αδ., ΑΠΣ Μακεδονικός, ΑΣ Ασβεστοχωρίου

Ούτε φέτος θα αφήσουν τη Νίκη Πολυγύρου να ανέβει;

Διαβάζω στην ειδησεογραφία της πολύπαθης Δ' Κατηγορίας ότι ο Αετός Σκύδρας θα πάει για άνοδο φέτος... Μάλιστα το σχετικό σύνθημα που έχει κυκλοφορήσει στη Σκύδρα είναι «ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ».
Προτείνω να αφήσετε επιτέλους τη Νίκη Πολυγύρου φέτος να ανέβει. Κουραστήκαμε κάθε χρόνο το ίδιο βιολί. (Αλήθεια κάτι νεότερο από τα διοικητικά της Νίκης υπάρχει; Πολύ ησυχία βρε αδερφέ...)